Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Industribelegg AS ble startet av Snorre Berg i 1986. Bedriften har idag 20 ansatte og vi omsatte for i overkant av 60 mill. kroner i 2023. De ansatte har solid erfaring innen faget og vi gjennomfører alle arbeidsprosesser fra eksisterende gulv til ferdig plate.

  • - Grunnarbeid som fresing, rensing, pigging, sparkling og støping av nye gulv.
  • - Legging av ønsket gulvbelegg som fliser, parkett, banebelegg, herdeplast eller tepper.

Vi har et godt samarbeid med de beste leverandørene på markedet og har nødvendig utstyr til å utføre alle deler av prosessen. Industribelegg AS tar det fulle ansvar for alle deler av prosessen fra eksisterende gulv til ferdige flater. Vi kan tilby kompetent rådgivning og oppfølging både i planlegginsfasen og under gjennomføringen av prosjektet. Ved å velge oss som samarbeidspartner får kunden på en trygg og effektiv måte hjelp til å velge riktige løsninger i forhold til kvalitet, funksjonalitet og estetikk. Etter over nesten 40 år i bransjen har vi god erfaring i å vurdere eksisterende underlag og velge gode løsninger som riktig type sparkel og belegg.

Produkter: Industribelegg AS er importør for:
Kiesel:
www.kiesel.com og PFT: www.pft-iphofen.de

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2024 Industribelegg AS